Skip to content

De Houtloods met kerst en oud&nieuw bij je thuis

Na het succes van afgelopen jaren kun je ook dit jaar weer genieten van "De Houtloods met kerst bij je thuis". En helemaal goed nieuws! Onze chef-kok Koos De Wolf heeft een heerlijk thuismenu ontwikkeld wat zowel met kerst als oud&nieuw te bestellen is. Op deze manier kun je optimaal genieten en samenzijn. Zonder urenlang stressvol in de keuken te staan. Hoe lekker is dat!

Ons keukenteam heeft voor jou de meeste voorbereidingen al gedaan. Het menu bevat koude en warme gerechten. Voor de warme gerechten zijn er enkele componenten die opgewarmd moeten worden. Daarna is het een kwestie van de borden opmaken en te zorgen voor de finishing touch. Met behulp van duidelijke instructies en videos maak je net zulke plaatjes van gerechten als in het restaurant zelf! Mâitre Tim van Diessen heeft daarnaast heerlijke wijnen geselecteerd om je kerst helemaal compleet te maken. 

Meer informatie over onze gerechten, wijnen, tafelaankleding en bestellen volgt snel!

SAVE THE DATE

Vanaf 7 november is het mogelijk om te bestellen. Houd onze socials & website goed in de gaten voor meer informatie over kerst bij je thuis.

 

Banners_Houtloods_kerst2021
nl_NL