Skip to content

Over De Houtloods

“Een blik in de pannen werpen", volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Onder leiding van chefkok Koos De Wolf en maître Tim van Diessen. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte!

De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.

De Houtloods uit 1867 is het oudste gebouw van de Spoorzone dat nog behouden is gebleven. Het gebouw heeft oorspronkelijk gefunctioneerd als houtopslag.

EETBAR DE WAGON
Even lekker ontsporen dat kan ook tegenover De Houtloods bij EETBAR DE WAGON. Eetbar de Wagon is het brutale broertje van Restaurant De Houtloods. De Wagon bevindt zich in een rijtuig uit 1930 dat tot voor kort nog dienst deed op het spoor. Het rijtuig is voorzien van open keuken en moderne bar. De perfecte plek om even te ontsporen zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds.

RESTAURANTMANAGER TIM VAN DIESSEN
CHEFKOK KOOS DE WOLF 1

Een culinaire reis langs verschillende smaaktypen

nl_NL