Skip to content

Reserveren

GESLOTEN!

Ons restaurant is tot nader berichtgeving gesloten. Wij willen jullie bedanken voor alle lieve berichten en support. Heb je een reservering staan dan komt deze helaas te vervallen. Wij zien jullie graag op een later moment terug. Wij zouden het ontzettend waarderen als jullie de reservering verplaatsen naar een ander moment. Wij helpen jullie hier graag bij. Wij hopen dat het snel weer verantwoord is om onze deuren te openen zodat we jullie met een glimlach mogen ontvangen! Stay safe!

Groetjes,
Team de Houtloods

Zitplaatsen

De Houtloods - foto van mensen aan de keukenbar

KEUKENBAR - Deze gewilde plaatsen zijn zeer comfortabel. De meeste plaatsen zijn geschikt voor twee personen, op het hoekje een bijzonder plaatsje voor 4 personen. Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

Restaurant De Houtloods -foto van entree - zitplaatsen restaurant

RESTAURANT - In ons restaurant hebben we diverse lage zitplaatsen beschikbaar tot 6 personen. Vanuit hier is uiteraard ook de keuken te bewonderen. Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

De Houtloods - foto van de vide

VIDE - Deze prachtige ruimte bevindt zich in de nok van het restaurant tussen de houten spanten uit 1867.  Deze ruimte, die te betreden is via een kleine trap,  biedt hetzelfde comfort als het restaurant.  Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

Reserveren