Skip to content

Reserveren

De Houtloods

Bij ons is de keuken het kloppend hart van de zaak deze is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Dit zodat iedereen een brutale blik in de pannen kan werpen. Kortom volledige transparantie en zien waar je eten wordt gemaakt.

YES! We mogen jullie weer verwelkomen in ons prachtige restaurant met groot terras!

Er kan een plek gereserveerd worden in het restaurant of op onze vide. Daarnaast hebben wij op ons terras (300 m2) voldoende ruimte om heerlijk (op gepaste afstand van anderen) te genieten. Een groot deel van dit terras is overkapt. Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras. 

Spontaan terrasje pakken? Dat kan ook! We hebben ook plaatsen op ons terras voor de passant. En serveren hier graag de "Houtloods Chefs Table".

Tijdens je bezoek houden wij uiteraard rekening met de RIVM richtlijnen. Heb je specifieke vragen over hoe wij omgaan met de richtlijnen of wil je telefonisch een reservering maken gelieve ons te contacten op +31 (0)13 850 9200

Zitplaatsen

De Houtloods - foto van mensen aan de keukenbar

KEUKENBAR - Deze gewilde plaatsen zijn zeer comfortabel. De meeste plaatsen zijn geschikt voor twee personen, op het hoekje een bijzonder plaatsje voor 4 personen. Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

Restaurant De Houtloods -foto van entree - zitplaatsen restaurant

RESTAURANT - In ons restaurant hebben we diverse lage zitplaatsen beschikbaar tot 6 personen. Vanuit hier is uiteraard ook de keuken te bewonderen. Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

De Houtloods - foto van de vide

VIDE - Deze prachtige ruimte bevindt zich in de nok van het restaurant tussen de houten spanten uit 1867.  Deze ruimte, die te betreden is via een kleine trap,  biedt hetzelfde comfort als het restaurant.  Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

Reserveren