Skip to content

Reserveren

Met oog op de komende versoepelingen kan er weer gereserveerd worden vanaf donderdag avond. Hopelijk dat wij jullie zo snel mogelijk weer mogen ontvangen bij ons in het restaurant.

Bij ons is de keuken het kloppend hart van de zaak deze is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Dit zodat iedereen een brutale blik in de pannen kan werpen. Kortom volledige transparantie en zien waar je eten wordt gemaakt.

Heeft u een allergie of speciale dieetwensen? Meld het ons, en wij zorgen voor dezelfde Houtloods ervaring!

Zitplaatsen

De Houtloods - foto van mensen aan de keukenbar

KEUKENBAR - Deze gewilde plaatsen zijn zeer comfortabel. De meeste plaatsen zijn geschikt voor twee personen, op het hoekje een bijzonder plaatsje voor 4 personen. Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

Restaurant De Houtloods -foto van entree - zitplaatsen restaurant

RESTAURANT - In ons restaurant hebben we diverse lage zitplaatsen beschikbaar. Vanuit hier is uiteraard ook de keuken te bewonderen. Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

De Houtloods - foto van de vide

VIDE - Deze prachtige ruimte bevindt zich in de nok van het restaurant tussen de houten spanten uit 1867.  Deze ruimte, die te betreden is via een kleine trap,  biedt hetzelfde comfort als het restaurant.  Deze ruimte is tevens exclusief te reserveren voor gezelschappen t/m 20 personen. Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

Reserveren

nl_NL