Skip to content

Reserveren

De Houtloods

Bij ons is de keuken het kloppend hart van de zaak deze is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Dit zodat iedereen een brutale blik in de pannen kan werpen. Kortom volledige transparantie en zien waar je eten wordt gemaakt.

Vanuit elke hoek van het restaurant is de keuken te bewonderen. We hebben zitplaatsen aan onze keukenbar en zitplaatsen aan tafel beschikbaar. Bij mooi weer maken we graag optimaal gebruik van ons fantastische terras. Een reservering volstaat tevens voor een plek op ons terras.
Reserveer hieronder direct of telefonisch via: 013 - 850 9200

CADEAU 

Geef iemand een culinaire beleving cadeau! Het is mogelijk om een cadeaubon af te halen in ons restaurant. Deze zijn beschikbaar tegen elk gewenst bedrag. Kom je niet uit de buurt dan sturen we hem graag naar je op!

Zitplaatsen

De Houtloods - foto van mensen aan de keukenbar

KEUKENBAR - Deze gewilde plaatsen zijn zeer comfortabel. De meeste plaatsen zijn geschikt voor twee personen, op het hoekje een bijzonder plaatsje voor 4 personen.

Restaurant De Houtloods -foto van entree - zitplaatsen restaurant

RESTAURANT - In ons restaurant hebben we diverse lage zitplaatsen beschikbaar tot 8 personen. Vanuit hier is uiteraard ook de keuken te bewonderen.

De Houtloods - foto van de vide

VIDE - Deze prachtige ruimte bevindt zich in de nok van het restaurant tussen de houten spanten uit 1867.  Deze ruimte, die te betreden is via een kleine trap,  biedt hetzelfde comfort als het restaurant.  Daarnaast is deze ruimte exclusief af te huren voor groepen (t/m 25 personen).Informeer naar de mogelijkheden.

Reserveren