Skip to content

Reserveren

Wij staan weer te popelen om jullie te ontvangen bij de Houtloods. Een compleet nieuw menu staat voor jullie klaar en natuurlijk is er geen reden om daar in de middag niet al van te kunnen genieten. Vandaar dat wij tussen twaalf en zes niet alleen onze lunch menu's serveren tussen de twee en vier gangen maar gewoon doorgaan tot en met de zeven gangen!

Mocht je toch echt liever van ons willen genieten gedurende de avond niet getreurd! Onze thuis menu's zijn nog steeds te bestellen zodat jullie ook een mooie avond tegemoet kunnen gaan.

Groetjes,
Team de Houtloods

Zitplaatsen

De Houtloods - foto van mensen aan de keukenbar

KEUKENBAR - Deze gewilde plaatsen zijn zeer comfortabel. De meeste plaatsen zijn geschikt voor twee personen, op het hoekje een bijzonder plaatsje voor 4 personen. Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

Restaurant De Houtloods -foto van entree - zitplaatsen restaurant

RESTAURANT - In ons restaurant hebben we diverse lage zitplaatsen beschikbaar tot 6 personen. Vanuit hier is uiteraard ook de keuken te bewonderen. Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

De Houtloods - foto van de vide

VIDE - Deze prachtige ruimte bevindt zich in de nok van het restaurant tussen de houten spanten uit 1867.  Deze ruimte, die te betreden is via een kleine trap,  biedt hetzelfde comfort als het restaurant.  Een reservering volstaat tevens ook voor een plek op ons terras.

Reserveren